Segíteni Jó! – Adománygyűjtés az Érdi Fészek Gyermekvédő Egyesület számára

„SegíteniJó!” Vállalatunk ezzel a jelszóval indította el több mint 1 hónapja programját a rászoruló gyermekeken való segítségnyújtás jegyében.

Az országban rengeteg olyan gyermek van, aki nélkülözik, szegénységben, rossz körülmények között él, azonban vannak szervezetek, akik igyekeznek segíteni rajtuk. Cégünk vezetősége és minden dolgozója fontosnak tartja, hogy lehetőségeihez mérten segíteni tudjon másokon. Ennek okán úgy gondoltuk ez egy remek kezdeményezés részünkről.

Az akció lényege, hogy munkatársaink társasjátékot, tartós élelmiszert, ruhaneműt és egyéb felajánlásokat gyűjthettek az Érdi Fészek Gyermekvédő Egyesület számára.

Példaértékű lehet Mindenki számára az a rengeteg felajánlás, adomány, amit sikerült összegyűjtenünk az elmúlt másfél hónap során!

A járvány miatt, lehetőség volt banki formában történő felajánlásra is. Szép számmal érkezett ilyen módon is felajánlás. Cégünk vezetősége a MultiContact nevében megduplázva a támogatást, ugyanekkora összeget szintén elutalt az Egyesület számára.

Kopcsándi Kata, HR vezető és Bohák Ferenc, HR asszisztens, Spielberger-Uszta Zsuzsanna segítségével 2021.05.13-án a délutáni órákban keltek útra, hogy a felajánlásokat az Egyesület számára átadják. Nyitrai-Hell Szilvia fogadta Őket, aki az Egyesület titkári tisztségét tölti be. A gyermekotthon körbejárása után, munkatársaink megismerték az otthon működését, történetét. A beszélgetés következményeként Kollégáink meggyőződése, hogy a lehető legjobb helyre kerültek az adományok. Az Egyesületről bővebb információk a bejegyzés alján megtalálhatóak.

Köszönettel tartozunk minden Munkatársunknak, hogy ilyen nemes ügy mellé álltak és összefogva, közösen ekkora sikert tudtunk elérni!

„Egynek minden nehéz; soknak semmi sem lehetetlen.”

                                                              Széchenyi István

Büszkék vagyunk a MultiContact Consulting Kft. munkatársaira!

Fészek Gyermekvédő Egyesületről:

Az Egyesület Átmeneti Gyermekotthona Érden, 14 férőhellyel működik, ahová különböző okok miatt (bántalmazás, családi problémák, hajléktalanság, stb.) krízisbe került gyerekek 0-18 éves korig kerülhetnek. Indokolt esetben édesanyákat is befogadhatunk. Az átmenti gondozásnak ezt a formáját 1999 júniusától, Pest megyében elsőként és a mai napig egyedüliként végezzük. 4 települési önkormányzat számára biztosítunk szolgáltatásokat, ezek: Érd, Százhalombatta, Törökbálint és Budaörs. Átmeneti otthonunkban az eltölthető maximum másfél év alatt szakemberek segítségével megpróbálunk megoldást keresni a felmerült problémákra annak érdekében, hogy a gyermekek lehetőség szerint a saját családjukba kerülhessenek vissza. Az otthonnak fennállása óta közel 600 gondozottja volt.

Amennyiben más is kedvet kap ahhoz, hogy segítsen gyermekeken, úgy bátran tudjuk ajánlani:

  • Név: Fészek Gyermekvédő Egyesület
  • Adószám: 18663664-1-13
  • Számlaszám: 11742111-20027928
  • Elérhetőség: Nyitrai-Hell Szilvia +36 70 382 6486
  • Web: https://www.feszekegyesulet.hu/