RÓLUNK

Testreszabott megoldások

Egyedülálló szakértelem

Állandó dinamizmus

Globális jelenlét

Üzleti Filozófiánk, hogy ügyfeleink valós problémáját tárjuk fel.
Erre kínálunk konkrét, testreszabott megoldást, amelynek megvalósításához folyamatos támogatással és rendelkezésre állással nagymértékben hozzájárulunk.

Szolgáltatásaink nélkülözhetetlen előfeltétele a hatékony belső működés és a kiemelkedő képzettségű és szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak megléte.
Az előbbit folyamatos belső fejlesztésünk, valamint rendszeres minőségügyi auditjaink, míg utóbbit alapos HR kiválasztási rendszerünk és szakmai továbbképzéseink biztosítják.

Ügyfeleinkért érzett felelősség és szakmai elkötelezettségünk érdekében a hatékonyságot a fenntarthatóságot és megelégedettséget tekintjük legfontosabb célunknak.

Nemzetközi projektjeink keretében az itthon megszerzett tudást és tapasztalatot sikeresen exportáljuk a világ számos országába.

Történetünk


2002 óta működünk a központi közigazgatás, az önkormányzatok, a nagyvállalatok és a kis- és középvállalatok hatékonyan együttműködő, valódi üzleti értéket teremtő partnereiként. 100 százalékban magyar tulajdonú cégként közel 100 fős, kiemelkedő képzettséggel és tapasztalattal rendelkező szakértői gárdánkkal a szervezetfejlesztést és folyamatracionalizálást, az igazgatásszervezést, az informatikai tanácsadást, GDPR bevezetést, a közbeszerzési tanácsadást, a pályázati tanácsadást, a projektauditot, valamint a projektmenedzsmentet tekintjük elsődleges működési területeinknek.

Szolgáltatási kínálatunk az évek során folyamatosan bővült, így az ma már minden olyan elemet tartalmaz, amely a klasszikus vezetési, illetve az informatikai szakértői szolgáltatás tárgykörébe tartozik. Örömmel tölt el bennünket, hogy egyre bővülő ügyfélkörünk egyre összetettebb projektekkel bíz meg bennünket, elismerve dinamikusan fejlődő csapatunk hozzáállását és szakmai sikereit.

2017-ben indítottuk el a Nemzetközi üzletágunkat, ezzel nem csak az itthoni, hanem a nemzetközi piacon is tudunk Ügyfeleink megelégedésére szolgálni.

Csapatunk


DOLGOZZ VELÜNK

Csatlakozz hozzánk és építs karriert Magyarország egyik vezető Tanácsadó cégénél.

Nyitott pozíciók