Kimagasló eredmény az IFKA által minősített tanácsadók sorában

Büszkeséggel tölt el minket, hogy cégünk 2020. áprilisában felvételt nyert az IFKA (Iparfejlesztési Közalapítvány) által indított Magyar Multi Program Minősített Szakértői közé. Az IFKA minden évben rangsorolja a program szakértőit, amelynek keretében Cégünk 2021-ben 98 pontot ért el az összesen megszerezhető 100 pontból, ezáltal a második legmagasabb pontszámot kapott szakértővé vált!

A Magyar Multi Program a nagy növekedési potenciállal bíró, innovatív és exportképes termékeket, illetve szolgáltatásokat előállító KKV-k megerősítését tűzte ki célul. A programban való részvételre kiválasztott vállalkozások egyedi, kifejezetten a számukra kialakított, magas színvonalú fejlesztési segítséget kaphatnak. A Program a minősített szolgáltatókon keresztül nyújt célzott támogatást.

Cégünk minősített szolgáltatásai:

  • Információbiztonsági, adatvédelmi, illetve kiber-biztonsági tanácsadás
  • Projektfejlesztési-, projektmenedzselési tanácsadás
  • Stratégiai és üzleti tervezés
  • Szervezeti struktúra és tevékenységek/folyamatok optimalizálása

Szolgáltatásainkról bővebb tájékoztatás érhető el: http://multicontact.eu/ifka-minositett-tanacsadas/

Ezúton is köszönjük partnereink bizalmát, akik 2020-ban igénybe vették szolgáltatásainkat. Bízunk benne, hogy ügyfélkörünket az idei évben is tovább bővíthetjük és egyre több vállalat számára nyújthatunk testreszabott megoldásokat, ezáltal is segítve fejlődésüket és versenyképességüket!

Amennyiben valamely szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, bizalommal várjuk megkeresésüket az alábbi e-mail elérhetőségen: [email protected].